Vil du ha verdens beste jobb?

Er du opptatt av rettferdighet? Synes du det er interessant å reise og samarbeide med ungdom fra hele verden? Vil du være med å påvirke det globale samfunnet?
Da er kanskje DU vår nye juniorrådgiver!

IMG_1600

URO, Ungdommens Rettighetsorgan i Plan International Norge, er en aktiv ungdomsgruppe bestående av 10-20 juniorrådgivere mellom 13 og 19 år fra hele landet. Vi har som formål å engasjere unge i barns levekår i utviklingsland, og i tillegg fremme barnekonvensjonen. For å spre vårt budskap holder vi foredrag på skoler, arrangerer konferranser, skriver til aviser, jobber med media og har aksjoner. Vi har vært på feltturer i India, Zambia, Ghana, Liberia, Etiopia, Rwanda og Senegal. I tillegg har vi deltatt på mange konferanser rundt omkring i verden. URO har to representanter i Plan International Norges styret, en observatør og et fullverdig styremedlem.

Som juniorrådgiver skal du opparbeide deg kompetanse på et bestemt fagfelt som du er spesielt interessert i. Du skal også engasjere andre barn og unge i barns rettigheter. Kanskje du får muligheten til å representere oss i utlandet.

 

Hva trenger jeg for å bli UROs nye juniorrådgiver?

– Du må være mellom 13 og 17 år
– Du må ha et brennende engasjement for barns rettigheter
– Du må være ansvarsfull og motivert for jobben som juniorrådgiver

Hva forventer URO av meg som juniorrådgiver?

– Du vil du få mange spennende og lærerike opplevelser, men også viktige ansvarsoppgaver
– Det forventes at du deltar på fullfinansierte møter i Oslo fire til fem ganger i året
– Typiske oppgaver mellom møtene kan være at du må skrive leserinnlegg, holde foredrag på skoler, og delta i UROs aktiviteter og aksjoner.

Hvordan søke?

Send en søknad på ca. én side hvor du skriver om deg selv, hva du gjør på fritiden, dine interesser og hvorfor akkurat DU vil være en god juniorrådgiver. Sett gjerne av litt plass i søknaden til å skrive om hva som opptar deg mest i verden og hvorfor.

Send søknaden til: linn.dagfinrud@plan-norge.no eller til Plan International Norge v/ URO, Postboks 1 St. Olavs Plass, 0130 Oslo.

SØKNADSFRIST: søndag, 23. oktober

Dersom du har spørsmål kan du kontakte URO-koordinator Linn Dagfinrud på linn.dagfinrud@plan-norge.no eller på telefon 416 19 297

Vi håper å høre fra deg!

One thought on “Vil du ha verdens beste jobb?”

  1. Hei, jeg er 18 år gammel jente. Jeg er veldig inntresert i barn og ungdomsteam og deres rettigheter. Jeg har en venninne som heter Aisha Aziz, takket være henne så fikk vite om plannorge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *