Sjef for en dag!

I dag er det OD-dagen, og 100 000 ungdommer i videregående og ungdomsskoler i Norge jobber for at ungdommer i fattige land også skal få god utdanning. Jeg, Vilde, var så heldig og fikk jobben som generalsekretær på Plan Norge, en helt fantastisk mulighet.

Jeg vil jo gjerne være med på å redde hele verden, men skjønner godt at dette ikke går på en vanligarbeidsdag fra 09-16. Derfor har jeg prøvd og gjøre det lille jeg kan i dag ved å gjeste blogge på bloggen til Olaf Thommesen, generalsekretæren i Plan Norge, med ekstra fokus på jenter. Og alle dere der ute har også bidratt på deres måte i dag! Så jeg vil gjerne si tusen takk til alle dere, dere er med på å gjøre en forskjell!

Ta gjerne et titt på blogginnlegget her 

-Vilde Handeland

 


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *