Reiser til Istanbul på FNs humanitære toppmøte

Det er fredag. Håvard og jeg har reist til Istanbul for å delta på FNs humanitære toppmøte World Humanitarian Summit. Vi har fått muligheten til å være Plan International Norges ungdomsdelegater til møtet.
Dagen i dag er vår første dag i Istanbul. Vi har egentlig brukt mesteparten av dagen på å reise. Etter tre timer flytur, kom vi endelig fram i Istanbul. Etter at vi hadde ventet litt på noen av ungdomsdelegatene fra resten av verden, ble vi kjørt med taxi på Mercure Hotel.

Håvard og jeg var meget fornøyd med hotellet, det ble dagens store høydepunkt. Etter at vi hadde fått litt tid til å etablere oss på rommet i andre etasjen, gikk vi på en restaurant for å spise den beste hamburgeren som vi har smakt på lenge. Måltidet smakte, og vi satt rundt bordet og diskuterte hva vi skal fylle morgendagen med.

På lørdag gleder vi oss til å bli kjent med alle de andre internasjonale ungdomsdelegatene fra Plan International. Det kommer ungdommer fra Liberia, El Salvador og Indonesia. Vi skal bruke mye av dagen i morgen til å forberede oss til World Humanitarian Summit som starter 23-24 mai.
Etter middagen var vi utrolig mett, og la oss for å sove. Nå gjelder det å lade opp batteriene. Følg med i morgen for å vite mer om hvordan morgendagen vår blir.

Leon og
Leon og

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *