Plant et tre

Nå nærmer klimatoppmøte seg med stormskritt, i den anledning har Plan en klimakampanje for å sette fokus på klima disse månedene. Klimakampanjen har en challenge som heter #plantatree som går ut på å legge et bilde ut på instagram av et tre, hva slags type tre man vil her kan man være kreativ, og bruke hashtaggene #plantatree #planchallenge.

Vi skal minne delegasjonen fra Norge som reiser ned til Paris om å være ambisiøse ettersom det er jordas fremtid det er snakk om. Vi har to Juniorrådgivere, Anna JR for utdanning og meg selv, som har fått den fantastiske muligheten til å reise til Paris under klimatoppmøte og delta på ulike arrangementer. Det er viktig at ungdom engasjerer seg i klimaet spesielt disse månedene ettersom det er ungdommens skjebne dette handler om. Vi må vise at vi skal gjøre alt vi kan for å gjøre hva som skal til for å holde utslipp under 2% så lenge de voksne og ansvarlige, kan lage ambisiøse og gode løsninger for hvordan vi skal komme oss ut av den krisa verden befinner seg i.

En god måte på å engasjere seg selv er å være med på planchallenge, vis ditt ønske om en grønnere fremtid og ditt håp for et godt klimatoppmøte med å legge ut et bilde av et tre og hashtagge #plantatree #planchallenge.

plantebilde

Green is the new black, eller hva?

JR for Barn og Klima

 

 

Skrevet av

Karoline Schau

Juniorrådgiver for klima, miljø og bærekraftig utvikling

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *