Ny Juniorrådgiver for Vann og Sanitær!

Hei dere!

Siden sist har det skjedd litt! Jeg og 6 andre juniorrådgivere har fått nye stillinger i URO! Vi fikk tildelt en hel del informasjon og oppgaver! Jeg har bl.a meldt meg som møteleder til neste møte. Det gleder jeg meg til! Sammen med Karoline Schau, Juniorrådgiver for barn og klima, har vi allerede begynt planlegging av program og møtehelgens stunt. I samarbeid med de stuntansvarlige selvsagt! Er du i Oslo, og tilfeldigvis på Karl Johan den 23-24. April? Let etter oss! PS: Det er vi med de fine rosa genserne 😀

Som nevnt i tittelen er jeg den nye Juniorrådgiveren for vann og sanitær. Et omdiskutert tema. Hvor mye vann og hygienisk pleie får f.eks flyktninger i de spontan-bygde leirene? Det er jeg interessert i å vite og i løpet av denne uka skal jeg vise dere mitt perspektiv på hvordan menneskenes behov for dette bør være. Tilretteleggelsen av ferskt vann er essensielt alle og enhver.

Stay tuned!

Petter Hov Jacobsen, JR Vann og sanitær

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *