Mina Brennhovd

Jeg heter Mina, 17 år og kommer fra Gol i Hallingdal. Jeg går på Gol videregående skole, studiespesialisering 2 klasse. Jeg er den nye Juniorrådgiveren for plan Norge, der intensjonene er å forbedre levekårene til barn og unge i utviklingsland.

På fritiden er jeg mye med venner, trener, rir eller jobber med skolearbeid. Jeg er glad i å lære og skaffe ny kunnskap, som er en god egenskap til mitt arbeid som Juniorrådgiver for Plan Norge.

Jeg interesserer meg særdeles mye for unge sine levekår i andre land, og jeg har erfart ulike tilstander som eksisterer i denne verdenen. I en verden der kontraster er like store som svart og hvit, synes jeg det er viktig å engasjerer seg for å skape en bedre verden, som kan være mer lik. Vi, dagens ungdom, er de som skal ta de store avgjørelsene om et par år. Av den grunn mener jeg det er viktig at vi begynner å engasjere oss og belære hverandre om den kunnskapen vi sitter på.

I denne jobben som Juniorrådgiver, skal jeg forsøke mitt beste for å forbedre levekårene til barn og unge i utviklingsland. Jeg ønsker å skape et engasjement blant unge ved å gjøre de beviste på dagens situasjon i flere land. Jeg vil appellere til unge og barn sin fornuft og følelser, slik at de kan gjøre små steg som til sammen blir store steg for denne globaliserte verden vi lever i.

Jeg ser virkelig frem til å bli kjent med de andre Junior rådgiverne i URO, og gleder meg til å skaffe meg ny kunnskap og nye relasjoner.

 

Hilsen Mina

 

13599806_982058945225871_3306134745966071527_n

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *