Litt om meg, Julie.

Hei, mitt navn er Julie Staff-Iversen Eikeland. Jeg er 15 år gammel og går i 10. Klasse på Ringshaug ungdomsskole i Tønsberg. Jeg er en person som bryr meg veldig, og det verste jeg vet er urettferdighet og diskriminering. På fritiden trener jeg, er med venner, gjør lekser, og ja, litt forskjellig egentlig. Jeg er veldig engasjert og er bla. med i Tønsberg Ungdomsråd og sitter i fylkesstyret i elevorganisasjonen i Vestfold.

Jeg interesserer meg spesielt i jenter og kvinners rettigheter, der mennesker har det dårlig har nemlig kvinner det verst, og dette til tross for at vi lever i 2016. Det synes jeg at er for dårlig. Det og at alle skal ha muligheten til utdanning er mine hjertesaker. Utdanning er jo utrolig viktig. Og veldig mange i Norge tar det for gitt. Men slik er det ikke for mange. Det antas at 59 millioner(!) barn i barneskolealder i verden i dag som ikke får skolegang. Og et flertall av disse er jenter.

Mine forventninger til å bli med i URO er et spennende, morsomt og lærerikt år hvor jeg vil lære mer om internasjonale kriser og om barns rettigheter og forhold i andre land. Forhåpentlig vis vil jeg også få brukt kunnskapen og erfaringene jeg får fra URO til å gjøre verden til et liiitt bedre sted.

Klem Julie

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *