Litt om meg, Aisha

Hei!

Jeg er en av de heldige som har fått muligheten til å bli med i URO. Jeg heter Aisha Aziz, er 17 år gammel og kommer fra Oslo. Jeg studerer realfag ved Bjørnholt videregående skole. På fritiden deltar jeg i et program kalt Selma aspirantkurs. I tillegg er jeg ambassadør for skolen min, hvor vi har jobbet tett med Amnesty. Jeg liker også å lese, spille basket og være med venner.

Jeg har fra en tidlig alder vært engasjert i menneskerettigheter, og andre temaer som opptar meg i hverdagen. Jeg søkte URO fordi jeg vil bidra med det jeg kan, få mer kunnskap og delta mer aktivt i samfunnet. Jeg interesserer meg spesielt i jenters rett til utdanning og selvbestemmelse over eget liv. I tillegg er jeg opptatt av at alle skal ha det bra, og ha like mange muligheter uavhengig av kjønn eller hvor i verden man befinner seg.

Jeg brenner også for saker om klima, bistand og fattigdom. Det er viktig å tenke på vår fremtidige generasjon, og ikke la egoismen ta overhånd. Jeg hater alt av urettferdighet, og synes at alle burde bli behandlet bra.

Jeg ser frem til et lærerikt, morsomt og spennende år i URO. Jeg gleder meg også til å bli kjent med resten av gjengen. Dette blir spennende!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *