Litt om Erle

Hei!

Jeg heter Erle Harsvik og er en av de nye juniorrådgiverne i URO. Jeg er 13 år gammel og bor sammen med mamma, pappa og lillesøsteren min Leah. Byen vi bor i heter Kristiansund og er en liten kystby i Møre og Romsdal. Jeg går i 8.klasse på Atlanten ungdomsskole.

På fritiden min danser jeg, står på slalom og jobber med skolearbeidet. Jeg liker også å være med venner og familien min.

Jeg engasjerer meg for at alle skal ha de grunnleggende rettighetene som skal til for å overleve og lykkes i livet: gode vann og sanitærforhold, mat, skolegang og beskyttelse. Jeg syns det er trist at så mange dør rundt i verden, i hvert fall når de dør av ting som lett kunne ha blitt unngått med den rette hjelpen og midler. En annen ting jeg syns er veldig viktig er at jenter skal ha de samme rettighetene som gutter, uansett hva det gjelder. Jeg håper jeg kan være med å hjelpe både URO og Plan med å gi disse rettighetene til alle, spesielt barn.

Med denne viktige jobben skal jeg prøve å bidra til at folk i andre land, som ikke har det så bra, får et bedre liv og en tryggere hverdag. Noe annet jeg syns vi bør ta mer hensyn til er å ta vare på naturen, og ikke forurense så mye. Det er tross alt denne jorden etterkommerne våre skal leve på, og hvis vi alle står på litt, eller mye, vet jeg at vi kan gjøre den til et bedre sted!

Forhåpningene mine for dette året er å lære nye, viktige ting og oppleve mye spennende!
Jeg gleder meg til å bli kjent med alle i URO, og bidra i alt det viktige arbeidet de gjør.

– Erle;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *