Hva hvis du måtte flykte?

Hva hvis du måtte flykte, hva ville du tatt med deg? Det er et spørsmål det er vanskelig å relatere seg til for flesteparten av oss. Dette er nok fordi vi ikke vet hvordan det er å måtte flykte fra krig, vi har ikke opplevd krig og elendigheter. Vi vet ikke hvordan det er å måtte dra ifra alt og alle. Alt man har nært og kjært.
Det er over 60 millioner mennesker som flykter fra krig idag. Tenk på det, 60 millioner mennesker som må dra ifra nesten alt de eier. 30 millioner av dem er barn og unge.
Prøv å forestill deg hvordan du selv hadde følt deg hvis du måtte dra ifra alt du eier, hva hadde blitt viktig for deg da? Da er det kanskje lettere å relatere seg til dette spørsmålet.
Hvis jeg måtte flykte hadde jeg først og fremt tatt med meg familien min fordi de er viktige for meg. Hva med deg? Hva hadde du tatt med hvis du plutselig måtte flykte? Post det på fb siden til Plan Norge da vell, bruk en emoji som beskriver hva du hadde tatt med!!

30 millioner barn og unge i verden er på flukt. Hvis DU var flyktning, hva kunne du ikke klart deg uten? 👪💻💰📱🍔🐶? Svar med en emoji i kommentarfeltet. Fortsett diskusjonen i PlanUngdoms Facebook-gruppe.

Publisert av Plan International Norge Lørdag 23. april 2016

Selma Reinhart

Juniorrådgiver for kultur og kommunikasjon

One thought on “Hva hvis du måtte flykte?”

  1. In the rich Norway, where the price of both fuel and fuel is regulated, and how much revenue is derived from the sale of power, this was a period of concession. If we are looking forward to it later, Norway is in a different situation. Over the next decades, Forbrukeretaten.no electricity prices will rise sharply.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *