Har du meldt deg på URO sin konferanse ?

Det viktigste her i verden handler ikke om hva som er rett eller galt. Det handler ikke om hvem som har makt eller ikke. Det handler ikke om tapte generasjoner. Det viktigste her i verden handler om solidaritet, støtte og forståelse fra den viktigste gruppen i verden. Nemlig ungdommer.

Ungdommer har en helt unik oppgave her i verden. Vi skal styre landet videre, forhåpentligvis i rett direksjon. Vi skal ta fornuftige og kloke valg, som skal sørge for at ulikhetene mellom land på samme jordklode blir mindre. Vi skal sørge for at alle ungdommer vil ha de samme forutsetningene. Dette kan vi ikke gjøre alene. Vi må stå sammen, og kjempe for en rettferdig verden. Vi må stå sammen, og gi styrke til de rundt oss. Men dette kan vi ikke gjøre alene. Vi trenger mer engasjement, vi trenger mer håp og vi trenger mer kraft.

Kjære med-ungdommer, er vi klare for å stå sammen? Er vi klare for å stenge ned all form for urettferdighet? Se på alle forbedringene i verden, se på alle ungdommer som har viet livet sitt for å oppnå mer rettferdighet. Vi kan ikke stoppe nå, vi må fullføre det vi har startet. Og det mine kjære med-ungdommer, det skal vi klare!

Hva kan akkurat du gjøre? Jo mine kjære venner, akkurat du kan komme på URO sin konferanse angående bærekraftsmålene 20. november på Saga kino. Her vil du få en gylden mulighet til å få opplyst fakta du ikke viste om, du vil få mulighet til å stille spørsmål det er vanskelig å få svar på og ikke minst få inspirasjon til å starte et engasjement!

Kjære ungdommer, gjør dere selv en tjeneste og kom på UROs konferanse! Garanterer en uforglemmelig ettermiddag! Og det beste av alt, det er helt gratis! Meld deg på her 👉🏽http://bit.ly/2jox0Fv

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *