Foredrag om utdanning!

I dag var jeg på Bekkevoll Ungdomsskole i Molde og holdt foredrag om utdanning.

URO har en fast presentasjon som vi bruker. Jeg prøvde den i dag for første gang og den funket som ei kule! Elevene virket interesserte og positive til hele opplegget. Jeg er veldig fornøyd med mottakelsen min der og ser fram til mange flere foredrag fremover.

Har noen lyst til å få besøk av noen i URO på skolen sin, er det bare å si ifra. Vi kommer mer enn gjerne.

Vil minne om at det er den internasjonale dagen mot barnearbeid på fredag, noe jeg oppfordrer alle til å markere. 

 

8. klasse, Bekkevoll
8. klasse, Bekkevoll

 

 

Fra power-pointen
Fra power-pointen

 

Sunniva, JR innen barnearbeid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *