Jayjay Aden

Hei, mitt navn er Jayjay Adan. Jeg er 17 år og bor i strømmen. Jeg interesserer meg for ganske mye alt i fra det enorme universet til det lille simple. Jeg trives best når jeg er alene med mine tanker, men siden jeg er sosial av en eller annen grunn så har jeg tendens til å være med andre mennesker. Det er balansen mellom de to faktorene som gjør meg til hvem jeg er. Det er uunngåelig å tenke på at vi kan ha fremtidige forskere, leger, oppfinnere og mange andre ting og det eneste som skiller dem til å realisere drømmene deres i tillegg til å være ressurs for verden er det hjerteskjærende konfliktene som viderefører til sult og det utenkelige.  Det er akkurat derfor jeg har engasjert meg i de siste årene for å gjøre forskjell og for å være stemmen til de som ikke har stemmer og som ikke blir hørt. Mitt engasjement er for at flere mennesker helst alle skal få muligheten til å bli den de ønsker å være og få et verdig og trygt liv.

Jeg er en av de nye juniorrådgiverne i URO, og jeg gleder meg til å bli kjent med de andre men viktigst av alt gleder meg til å begynne arbeidet med prosjekter, kampanjer, workshops osv. der vi ungdommene i uro får virkelig gå fram som et eksempel for de andre unge, engasjere så mange mulig for sammen kan vi gjøre store forskjeller i denne urettferdige men vakre jorda.

Med 2016 *så kalte værste året bak oss så har vi ikke noe annet valg en å åpne øynene våre med bredere perspektiv og både være optimister for det nye året 2017 men ikke minst realistiske. Langsiktig så tenker jeg å reflektere på det året som har gått i tillegg ønsker jeg at vi i uro virkelige få gjort forskjell selv om det er oss mot verden, « det er bedre å stå på for det du tro på selv om det betyr du må stå alene»~ukjent.

12039632_971542152903238_5910711263299402438_n

~jayjay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *