Den som intet våger intet vinner – SØK TIL URO I DAG

http://www.plan-norge.no/vil-du-ha-verdens-beste-jobb

For ganske nøyaktig ett år siden sendte jeg inn min søknad om å være juniorrådgiver i URO. Jeg har ikke angret et eneste sekund.

Det siste året har jeg lært fantastisk mye. Jeg har blitt skolert innenfor utdanning, vold mot jenter, miljø og bistandsarbeid. Jeg har fått høre internasjonale politikere som Ban Ki-Moon, Gordon Brown og Julia Gillard snakke på Oslo Summit. Jeg har fått stilt spørsmål til Erna Solberg på Rådhusplassen. Jeg har blitt mer interessert og mer engasjert. Og ikke minst har jeg blitt kjent med  og glad i utrolig mange fine mennesker.

PicMonkey Collage

Ved å være med i URO får du masse erfaring du kan bruke videre, som ikke kan erstattes. Man lærer masse, og læringskurven er forholdsvis bratt. Du får sjanser du aldri ville ha fått ellers. Kort fortalt har du ingenting å tape på å bli med i URO.

Da jeg skulle søke var jeg litt bekymret. Jeg visste ikke helt hva jeg gikk til, hva jobben gikk ut på eller om jeg egentlig hadde tid til å være med. Allikevel var det sunn fornuft som fikk meg til å søke. En slags «den som intet våger intet vinner». Jeg ville heller angre på å ha søkt, enn å angre på at jeg aldri søkte.

PicMonkey Collage 2

Sitter du og er usikker på om du har lyst eller ikke? Er du redd for avslag? Vet du ikke helt hva du begir deg ut på, men vil være med allikevel? Send en søknad til URO nå. Fristen går ut 1. november.

http://www.plan-norge.no/vil-du-ha-verdens-beste-jobb

Du har virkelig ingenting å tape.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *